Novosti
15.06.2022
LIDER WIN

Dodan dvojni ispis sume računa KN - EUR prema novom zakonu o konverziji. ... Download

15.06.2022
SHOP WIN

Dodan dvojni ispis sume računa KN - EUR prema novom zakonu o konverziji, dodana mogućnost slanja eRačuna svim poslovnim subjektima (ne samo državi) koji imaju otvoren eRačun account ... Download

10.05.2022
LIDER_WIN

U obračun plaće dodana mogućnost doplata prema težini uvjeta rada. ... Download

17.02.2022
LIDER WIN

Dodana mogućnost tiskanja službenog dokumenta kompenzacije, dodane nove opcije na P-PPI obrascu ... Download

23.12.2021
LIDER WIN

Dodana mogućnost slanja eRačuna svim poslovnim subjektima (ne samo državi) koji imaju otvoren eRačun account ... Download

29.11.2021
LIDER WIN

Dodane opcije praćenja godišnjeg odmora, dodani novi parametri godišnjeg obračuna poreza na dohodak za 2021.godinu. ... Download

 
UGOSTITELJ v1.x integralni paket za ugostiteljstvo
BBSoft UGOSTITELJ

je programski paket koji pokriva kompletno poslovanje jednog obrta ili poduzeća koje se bavi  ugostiteljstvom. Sve što vam je potrebno za vođenje restorana, kafića ili nekog drugog ugostiteljskog objekta nalazi se na jednom mjestu u jednom paketu.
BBSoft UGOSTITELJ podijeljen je u dvije cjeline, Back office (za administraciju) i modul na naplatnom mjestu. Također je potpuno integralan što znači da jednom unesen podatak ne treba unositi na više mjesta jer se automatski prenosi svugdje gdje je potreban. 
BBSoft UGOSTITELJ dizajniran je za rad s monitorom osjetljivim na dodir (Touch screen) što znači da je izbjegnuta upotreba tipkovnice i miša, odnosno svaki odabir ili navigacija izvodi se laganim dodirom prsta što doprinosi brzini i lakoći upotrebe. BBSoft UGOSTITELJ omogućuje Vam praćenje prometa po baru (ako imate više barova unutar iste lokacije), po naplatnom mjestu (ako imate više kasa unutar istog bara), po konobaru, po stolu i po stolici stola. Broj skladišta nije ograničen, a svako naplatno mjesto povezujete sa skladištem po želji samostalno. 
Tu je još i više nivoa cijena koje aktivirate prema događajima koje određujete Vi (npr. muzika, party itd.). 
Po potrebi, narudžbe s naplatnog mjesta šalju se na POS printere na izabranim lokacijama (npr. kuhinja, koktel bar itd..). U bilo kojem trenutku možete poslati poruku na bilo koji POS printer na bilo kojoj lokaciji.   
Ako posjedujete sustav za elektronsko zaključavanje i doziranje pića postoji mogućnost povezivanja s BBSoft UGOSTITELJEM tako da piće ostaje zaključano sve dok se ne izda narudžba ili račun.   
Ako ste uz klasično ugostiteljstvo ponudu proširili na aparate za zabavu (npr. biljar, pikado...) koje naplaćujete po vremenu BBSoft UGOSTITELJ ima modul i za Vas. Ovaj modul prati vrijeme trajanja igre te na kraju zaduženje prenosi u račun. Također imate mogućnost rezervacija termina igara i upisa u red čekanja ako su svi aparati trenutno zauzeti.
Uz bezbroj standardnih izvješća, tu je i generator izvješća pomoću kojeg možete generirati izvješća po vlastitim potrebama i željama.

BBSoft UGOSTITELJ - pregled nekih od ekrana: