Novosti
15.06.2022
LIDER WIN

Dodan dvojni ispis sume računa KN - EUR prema novom zakonu o konverziji. ... Download

15.06.2022
SHOP WIN

Dodan dvojni ispis sume računa KN - EUR prema novom zakonu o konverziji, dodana mogućnost slanja eRačuna svim poslovnim subjektima (ne samo državi) koji imaju otvoren eRačun account ... Download

10.05.2022
LIDER_WIN

U obračun plaće dodana mogućnost doplata prema težini uvjeta rada. ... Download

17.02.2022
LIDER WIN

Dodana mogućnost tiskanja službenog dokumenta kompenzacije, dodane nove opcije na P-PPI obrascu ... Download

23.12.2021
LIDER WIN

Dodana mogućnost slanja eRačuna svim poslovnim subjektima (ne samo državi) koji imaju otvoren eRačun account ... Download

29.11.2021
LIDER WIN

Dodane opcije praćenja godišnjeg odmora, dodani novi parametri godišnjeg obračuna poreza na dohodak za 2021.godinu. ... Download

 
VELEPRODAJA v1.x integralni paket za veleprodaju
BBSoft VELEPRODAJA

je knjigovodstveni paket koji pokriva poslovanje prodaje. Ako ste poduzeće ili obrt kojem knjigovodstveni servis vodi poslovne knjige, a bavite se prodajom svojih proizvoda ili čistom trgovinom, onda je ovaj programski paket za Vas.  
BBSoft VELEPRODAJA sadrži matične podatke (podaci o robi, poslovnim partnerima itd.),  primku za vlastitu robu (ulaz robe u skladište), predračun i fakturu, saldaconti kupaca i dobavljača te sve potrebne izvještaje.
BBSoft VELEPRODAJA može raditi u dva načina rada:
1. Skladište gotovih proizvoda se automatski puni i prazni na temelju izdanih faktura. Stanje skladišta je uvijek na nuli odnosno koliko je robe ušlo toliko je i izašlo.
2.  Skladište gotovih proizvoda puni se ručno primkama, a prazni izdanim fakturama odnosno izvršenom isporukom robe.

BBSoft VELEPRODAJA također sadrži i modul SaldaConti koji služi za praćenje dugovanja kupaca i dobavljača. Ako od Vašeg knjigovodstvenog servisa ne možete dobiti ažurne podatke o dugovanjima, potrebno je samo unijeti podatke iz izvoda i IOS-i (izvod otvorenih stavaka) su spremni.
Uz bezbroj standardnih izvješća, tu je i generator izvješća pomoću kojeg možete generirati izvješća po vlastitim potrebama i željama.

BBSoft VELEPRODAJA - pregled nekih od ekrana: