Novosti
05.02.2024
LIDER WIN

Dodana podrška za obračun plaće pomoću koeficijenta ... Download

28.12.2023
LIDER WIN

Novi obračun plaća za 2024.godinu. ... Download

02.11.2023
LIDER WIN

Priprema obračuna plaća za godišnji obračun poreza na dohodak u eurima. ... Download

24.10.2023
LIDER WIN

Dodana mogućnost unosa neograničenog broja sindikalnih organizacija i tipova obračuna članarine ... Download

20.09.2023
LIDER WIN

Novi IP obrazac aktivan od 01.10.2023. godine ... Download

13.02.2023
LIDER WIN

Novi papirnati i elektronski PDV obrasci za 2023. godinu. Obrasci URA, IRA, PDV, eURA, ePDV ... ... Download

 
SHOP Win v1.x integralni paket za trgovinu, servis
i proizvodnju
BBSoft SHOP Win

je programski paket koji pokriva kompletno poslovanje jednog obrta ili poduzeća koje se bavi trgovinom (maloprodaja, veleprodaja), proizvodnjom, ugostiteljstvom  i (ili) servisnim uslugama. Sve što vam je potrebno za vođenje trgovine nalazi se na jednom mjestu u jednom paketu. BBSoft SHOP potpuno je integralan što znači da jednom unesen podatak ne treba unositi na više mjesta jer se automatski prenosi svugdje gdje je potreban. Pogodan je za poduzeća koja se bave servisom i prodajom rezervnih dijelova, auto-moto salone i ostale srodne djelatnosti. Shop Win našao je svoju primjenu i u ugostiteljstvu i proizvodno-prodajnim djelatnostima. Također je pogodan za upotrebu u knjigovodstvenim servisima jer vam omogućuje paralelno vođenje knjigovodstva za više obrta ili poduzeća. Jedino ograničenje broja obrta ili poduzeća je veličina vašeg tvrdog diska. Uz bezbroj standardnih izvješća, tu je i generator izvješća pomoću kojeg možete generirati izvješća po vlastitim potrebama i željama.Svi potrebni zapisnici (promjena cijena, prijenos na veleprodaju ili servis) generiraju se potpuno automatski. Ako robu želite prodavati na kredit na raspolaganju vam je modul kreditna prodaja koji na temelju izdanih računa i zadanih parametara automatski raspisuje rate kredita, prati uplate i dugovanja.


Tu je još i SHOP planer, modul za planiranje nabave. Ne dozvolite da vam kapital leži u skladištu i čeka neka bolja vremena. Punite skladište optimalno.
Za  daljinsko povezivanje brine se SHOP komunikator koji Vam omogućuje rad s udaljene lokacije (bilo gdje na svijetu). Dok Vaš trgovac izdaje račune Vi iz topline doma ili sa službenog puta radite primke, izdatnice, kontrolirate promet i sl. Ako imate više prodajnih mjesta na više odvojenih lokacija, Shop komunikator Vam dozvoljava da na jednom mjestu napravite izdatnicu, prenesete ju na drugu lokaciju i automatski napravite primku za poslanu robu.
SHOP mobilni radnik omogućuje Vam da naruđžbe zaprimate putem PDA, PocketPC (đepni kompjuter), SmartPhone ili sličnih uređaja te da se one bežičnom mrežom prenesu na prodajno mjesto gdje se naruđžba pakira i automatski izdaje račun.
SHOP Win opciono je opremljen SHOP-LIDER integratorom što znači da klijenti koji posjeduju SHOP i LIDER pakete mogu sve dokumente (kalkulacije, primke, predatnice, promete...) izrađene u SHOP-u automatski proknjižiti u knjigovodstveni paket LIDER. Za lakše snalaženje donedavnih DOS korisnika u Windows okruženju, tu je opcija simuliranja DOS navigacije i još mnogo toga...

BBSoft SHOP Win paket dijeli se na nekoliko poslovnih cjelina:
  • Matični podaci
  • Maloprodaja
  • Veleprodaja
  • Servis (servisni radni nalozi)
  • Ugostiteljstvo - Proizvodnja
  • Obrada čekova
  • Kreditna prodaja
  • SaldaConti kupaca i dobavljača
  • Blagajničko poslovanje
  • Pomoćni programi